skip to Main Content

Прозорі і доступні умови онлайн кредиту від CashMe

Якщо ви раніше не реєструвалися на сайті Кеш мі, тоді вам необхідно буде зареєструватися, щоб увійти в особистий кабінет. Під час першого звернення до нас клієнт може отримати кредит онлайн на суму до 2000 гривень  але з кожною наступною позикою кредитний ліміт зростає.

Як сплатити кредит онлайн

cashme кредит

Максимальний розмір кредиту складає гривень на картку. Тепер ви можете дозволити собі ще більше. Ось самі основні вимоги від сервісу, без яких не буде проходити процедура отримання позики. Найголовніше, що при оформленні кредиту компанія не питає на які цілі беруться кредитні гроші. «За допомогою Кешмі місяць тому швидко вирішила питання з терміновим ремонтом. Онлайн-кредити раніше вважала чимось ненадійним, але відгуки про цю компанію хороші, тому й звернулася сюди за допомогою.

Мікрокредити лише частково регулюються тим же законом, що і банківські. Це суттєво обмежує права клієнтів мікрофінансових організацій, особливо в питанні штрафних санкцій. Позичальник повинен бути громадянином України віком від 18 років. Обов’язкова наявність паспорту або ID картки, ІПН, банківської картки, мобільного телефону та адреси електронної пошти. Система приймає рішення моментально і відправляє його вам в SMS і на email.

– дані компанії:

Тут мені видали лише 2000 гривень, але й за це спасибі. Переплата вийшла саме такою, як спочатку вказували в кредитному договорі. Ніяких додаткових платежів і комісій». В Україні працює сотні мікрофінансових організацій і насправді вибрати найбільш вигідну https://gdecredit.com.ua/organization/money4you/ серед них – складно. Тут важливо ставити пріоритети, що вам потрібно – низька комісія, максимально великий термін або сума. В принципі, плюс-мінус, умови скрізь однакові, але в чомусь одному можуть значно відрізнятися. Максимальна сума кредиту в МФО КешМі становить грн.

Переплата, безумовно, не маленька. Але зате гроші видають швидко та без зайвих питань.

cashme кредит

Вимоги для отримання кредиту онлайн в CashMe:

Все гранично просто, а головне у кожного клієнта є вибір як йому буде зручніше за все погасити позику. Мати паспорт громадянина України, ІПН, номер телефону та адресу електронної пошти. Усі спори, розбіжності та вимоги, які виникають при виконанні договору, вирішуються в судовому порядку. Тому всім клієнтам радимо спочатку звернутися за кредитом або карткою в банк. Також кредитний ліміт встановлюється одразу на 1-2 роки.

За допомогою терміналів самообслуговування

Ці дані також є в особистому кабінеті на офіційному сайті компанії. Комп’ютерні технології все більше входять в усі сфери нашого життя. У Сashme займ зможуть отримати не тільки клієнти з офіційним працевлаштуванням. Онлайн-кредит отримують студенти, пенсіонери, самозайняті особи. Не є причиною для відмови й наявність в минулому прострочень. Якщо всі борги погашені, то видачу кредиту Cashme допускає. Щоб увійти в особистий кабінет Cashme, вам необхідно ввести номер телефону або e-mail та пароль (зазначені при реєстрації) у формі авторизації.

Тому з мікрокредитом ви все одно можете отримати комісію за зарахування коштів на картку, за зняття готівки й інші платежі. Фактично ви заплатите і за мікрокредит, і за обслуговування картки.

CashMe: відгуки клієнтів та умови позики

Дмитро Жуков – запрошений експерт в області фінансів і трейдингу.

  1. Об’єктивно оцінюйте свої фінансові можливості – не варто влізати в борги без вагомих причин.
  2. Це приблизний розрахунок, який призначений для використання тільки в ознайомлювальних цілях.
  3. Тому з мікрокредитом ви все одно можете отримати комісію за зарахування коштів на картку, за зняття готівки й інші платежі.
  4. Клієнти кредитної компанії CashMe мають можливість отримати кредит найзручнішим на сьогодні способом.
  5. Для цього вам навіть не знадобиться виходити з дому.

Схожі кредити

На цій сторінці ви можете знайти відповіді на поширені питання стосовно роботи сервісу CashMe. Додаткову інформацію про наш сервіс дивіться на сторінці Про компанію. Повернула гроші без прострочення, проблем не було. Відгуки з сайту не даремно говорили, що це надійна компанія». Банки можуть видати невелику суму при неофіційному працевлаштуванні, у декретній відпустці, студентам і безробітним.

І це не все «плюси», які можна перерахувати. Це – швидка і майже безвідмовна можливість запросити кошти з нарахуванням на картку. Даний варіант оформлення дозволяє отримати потрібну суму дуже швидко і без зайвих очікувань. Весь процес відбувається легко і без складнощів у вигляді очікувань або додаткових вимог. У CashMe все простіше, швидше і кожен, навіть новий позичальник зможе без труднощів розібратися в системі роботи МФО. Останнім кроком буде підписання кредитного договору.

Як взяти кредит онлайн в CashMe крок за кроком:

Постійним клієнтам компанія готова видавати до 10 тисяч гривень. Це досить велика сума для мікрофінансових організацій, оскільки Cashme розглядають заявки миттєво. Не перевіряється працевлаштування заявника, не запрошується довідка про доходи. Вкладення в банківські депозити або інші інвестиційні операції пов’язані з ризиками, включаючи ризик втрати частини або всієї суми інвестицій. Терміново потрібні були гроші на ремонт машини. У банках відмовляли через мою зіпсовану кредитну історію. За порадою друга звернувся до Кешмі.

Ви завжди можете змінити свої налаштування файлів cookie у своєму браузері і відключити їх. Наша мета — зробити онлайн кредити доступними для всіх громадян України. Для отримання кредиту не потрібні поручитель, застава та пакет документів, які необхідні у банку. Потрібен комп’ютер, інтернет і карта будь-якого банку України. У банках є неприємний момент – тарифи складаються з десятків пунктів, які важко зрозуміти. Але все одно банківські картки значно дешевші за мікрокредити.Мікрокредити видаються на банківську картку.

  1. Після підписання договору, тобто введення коду, гроші миттєво будуть перераховані на вашу карту.
  2. Дмитро Жуков – запрошений експерт в області фінансів і трейдингу.
  3. Люди все більше довіряють кредитним компаніям, проте стають більш вимогливими.
  4. Дочекайтесь відповіді від Кеш мі, вам прийде смс-повідомлення на телефон та лист на вашу пошту.
  5. Для їх отримання не потрібно відвідувати ні офісу компанії, ні банківського відділення.

Отримання та повернення кредитів

Для цього вам доведеться витратити не більше 3 хвилин, але потрібно, щоб на карті була достатня сума для погашення. Онлайн кредитування стає що раз популярнішою фінансовою послугою серед українців. Люди все більше довіряють кредитним компаніям, проте стають більш вимогливими. Більшість позичальників вже не задовольняються можливостями отримання кредиту тільки з мінімальним набором документів. Для багатьох важливим аспектом є швидкість прийняття рішення, можливість дистанційного оформлення договору та миттєвого отримання грошей на карту. Інноваційна компанія CashMe зробила процес отримання кредиту онлайн надзвичайно простим, швидким та доступним для кожної людини. Відтепер вам не потрібно чекати в довгих чергах, шукати поручителів та збирати безліч документів.

  1. Повідомлення про помилку успішно надіслано.
  2. Для багатьох важливим аспектом є швидкість прийняття рішення, можливість дистанційного оформлення договору та миттєвого отримання грошей на карту.
  3. CashMe (Кешмі, Кешми) – фінансова компанія, що надає кредити онлайн на картку будь-якого банку на термін до 30 днів.
  4. CashMe – одна з найбільш розпізнавальних кредитних компаній в Україні.

Уважно вивчайте умови кредитних компаній і банків, і завжди уточнюйте спірні моменти. У разі виникнення проблем з погашенням кредиту, завжди йдіть на контакт з кредитором і намагайтеся домовитися. На жаль, з нашими банками ще не все так райдужно – процес оформлення кредитів вимагає багато часу та зусиль, а вимоги та правила досить високі. Проте, компанія CashMe вирішила виправити цю ситуацію.

Параметри кредиту

  1. Максимальний розмір кредиту складає гривень на картку.
  2. Кількість пролонгацій не обмежена.
  3. Не потрібно кожен місяць знову звертатися за кредитом.
  4. Повернула гроші без прострочення, проблем не було.
  5. На завершальному етапі клієнт на сайті Сashme входить до особистого кабінету та підписує договір.

Пільговий період за кредитною карткою – ви не платите проценти, якщо протягом 1-2 місяців повністю погасили заборгованість за карткою. У банку ним можна користуватися скільки завгодно разів.

Back To Top
Tư vấn báo giá